Čtyři krevní skupiny
... Existují čtyři základní krevní skupiny (A, B, 0 a AB), které se liší podle přítomnosti speciálních antigentů v krevních buňkách ...
Ale i v rámci jedné skupiny existuje mnoho podkategorií, které nás odlišují a ukazují tak složitost lidského těla. Každopádně je dobré znát vlastnosti své krevní skupiny, protože pak lépe porozumíte tomu, jak Vaše tělo funguje.
Nejvhodnější jídlo pro danou krevní skupinu
Krevní skupina A / Nejvhodnější pro lidi s touto skupinou je vegetariánská strava s rybami a mléčnými výrobky. Lidé s touto skupinou těží nejméně z luštěnin, kořenitých jídel a kávy
Krevní skupina B / Doporučené mléčné výrobky, skopové maso, ryby, zelenina, čaj. Nejvíce poškozující je alkohol a konzervační látky
Krevní skupina 0 / Jezte všechny druhy masa, ryb a zeleniny. Vyvarujte se mléka a zpracovaných potravin
Krevní skupina AB / Doporučuje se jíst neupravované produkty, čerstvé potraviny a vyhýbat se smaženým potravinám
Krevní skupina a osobnost
Krevní skupina A / Empatický, organizovaný, efektivní, rozený vůdce
Krevní skupina B / Řešení sporů, flexibilní, přátelský, aktivista
Krevní skupina 0 / Praktický, asertivní, zdvořilý a soucitný
Krevní skupina AB / Racionální, klidný, silný a dopředu myslící
Krevní skupina a stres
Krevní skupina A / Osoba, která je velmi citlivá na vysokou hladinu kortizolu. Špatné snáší stres
Krevní skupina B / Obvykle klidný člověk, ale když dosáhne konce své trpělivosti, prudce exploduje. Techniky dýchání pomáhají obnovit klid
Krevní skupina 0 / Náchylná k výbuchu hněvu v reakci na zničení jejího plánu nebo pořádku. Vizualizační a relaxační techniky jí pomohou obnovit klid
Krevní skupina AB / Tato osoba se vyrovná se stresem velmi dobře, ale když je vystavena dlouhodobé stresové situaci, může být frustrovaná
Důvod přibírání na váze
Krevní skupina A / Důvodem nárůstu tělesné hmotnosti je konzumace masa a cukrů
Krevní skupina B / Smažená jídla a chléb podporují ukládání tuků
Krevní skupina 0 / Nepravidelná strava vede k přibírání na váze
Krevní skupina AB / Nečinnost vede ke zvýšené hmotnosti